Sony Ericsson Z770


Sony Ericsson Z770

Pred kupcima mobilnih uređaja je težak zadatak pri odabiru svojeg ljubimca u današnje vrijeme, jer se na tržištu mobilne tehnologije nalazi zaista vrlo velika ponuda. Neki korisnici teže ka što jeftinijim modelima, dok ipak nekolicina korisnika se odlučuje za nešto skuplje i naprednije uređaje među koje spada i sam model Z770. Riječ je o novom uređaju iz ne baš tako popularne „Z“ serije kod Sony Ericssona, ali ipak sam mišljenja sam kako su inženjeri pri ovom uređaju napravili dobar „posao“.


Već pri samom pogledu na uređaj, možemo reći kako je dizajn i ergonomija vrlo simpatična i kvalitetno izvedena, a osobno me se dojmila tipkovnica. Ovaj vrlo simpatičan preklopni mobitel se prvenstveno oslanja na web, odnosno na sve prednosti HSPDA brzine prijenosa podataka. Kako tvrde inženjeri iz Sony Ericssona, sa ovim uređajem postavljanje e-mail računa na mobitelu nikada nije bilo jednostavnije.

Uređaj se također može povezivati sa Vašim prijenosnim računalom te se može koristiti kao modem za „surfanje“. Kako sam ranije spomenuo, ovaj uređaj će Vam olakšati pristup webu i e-mail pretincu, te uz Exchange ActiveSyncom moći ćete konfigurirati svoj uređaj da Vam mailovi sa posla dolaze na vaš uređaj ( push e-mail ), što će vam omogućavati ostajanje u kontaktu u pokretu jednostavnijim nego ikad.

Oni korisnici koji su „ovisni“ o internetu, doći će na „svoje“ sa kupovinom ovog uređaja. Web stranice možete zumirati radi lakšeg pregleda, zahvaljujući Magnetic Mouse Pointeru, kojim upravljate navigacijskim tipkama.

Z770 vam nudi sve informacije koje trebate, uvijek na dohvat ruke. Primajte RSS feedove s news ili zabavnih web stranica u trenutku dok se odvija promjena. Ili jednostavno kliknite na RSS „traku“ ili ‘widget’, za trenutni pristup svojoj omiljenoj web stranici sa ekrana telefona (ili sa zaslona na čekanju). Dodatno, Z770 ima ugrađenu korisnu aplikaciju vremenske prognoze, što vam omogućava da primate redovne izvještaje o vremenu i u skladu sa tim isplanirate dugi vikend.

Sve spomenute funkcije možete pregledavati na kvalitetnom 2,2 '' inčnim zaslonu, dok sam ipak mišljenja kako bi sam zaslon trebao biti veći s obzirom da to i nije neka zgodna dimenzija zaslona za barem neko ugodno surfanje. Od ostalih karakteristika treba spomenuti 2 MP ( megapikselnu ) kameru, koja omogućava tek solidno izradu fotografija.

Uređaj dolazi sa 32 MB interne memorije, dok se ona može proširiti sa emory stick micro memorijskom karticom. Također treba spomenuti i Bluetooth, FM Radio, mp3 player, postavljanje fotografija na svoj blog.

Uređaj u prodaju kreće u drugom tromjesečju ove godine.

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger