Samsung Jack



Smartphone obožavatelji imatju kec u ruci sa najnovijim Windows Mobile Smartphone iz AT & T i Samsunga. AT & T i Samsung Telekomunikacije u Americi (Samsung Mobile) najavio je dostupnost Samsung Jacka, sljedeću generaciju Windows Mobile 6,1 smartphone koji če biti dostupan isključivo AT & T kupacima u SAD-u i koji koriste najbrže 3G mreže. Smart telefon Samsung Jack je gladak i kompaktan telefon s optimiziranom tipkovnicom za jednostavano i točano pisanje poruka, uključujući SMS, instant poruke i pristup na više računa e-pošte. Microsoft Direct Push je dostupan i za poduzeća i male poslovne korisnike, a AT & T nudi Xpress Mail pristup većini glavnih osobnih računa e-pošte.

AT & T Samsung Jack

Jack Samsung Smartphone i značajke over-the-air omogučuju sinkronizaciju kontakata, kalendara i liste zadataka s poslužiteljem Microsoft Exchange Servera ili Xpress Maila. Samsung Jack kombinira poznati izgled i dojam Windows desktopa, stilski moderniji uređaj idealan je za korisnike u potrazi za pojednostavljivanje i povećatnje produktivnost svojih poslovnih i osobnih života.

Samsung Jack značajke

Dodatne Glavne osobine u Samsung Jack uključuju 256 MB RAM-a, a 3,2 megapixel kamera sa video mogućnostima, Wi-Fi (802,11 b / g) za povezivanje s kučnim mrežama ili poslovni prostorima, i izgrađenim aGPS za korištenje s AT & T Navigator, AT & T Global Navigator izdanje i drugi GPS-based aplikacija za osobnu i poslovnu uporabu, čini ovaj telefon izrazito funkcionalnim.

Microsoft Mobile Device Manager

Jack je također podržava Microsoft System Center Mobile Device Manager 2008, mobilno rješenje za upravljanje i zaštitu Windows Mobile 6,1 telefona. Mobile Device Manager softver omogućuje korisnicima distribucijske mogućnosti i poboljšane sigurnosti pristupa podacima kompanije, dok su oni daleko od ureda. Jack Samsung će također biti nadogradiv na Windows Mobile 6.5. Stil zadovoljava supstanca sa robusnim setom značajki od Samsung Jacka. AT & T-Mobile Music, integrirano, on-the-go glazbe iskustvo koje donosi "tvoja glazba, tvoj put" pružajući jednostavan pristup robustnih zbirke glazbenih sadržaja, uključujući pristup XM Radio Mobile i još mnogo toga.

Samsung Jack iz AT & T radi na Windows Mobile 6,1 i stavlja vaš desktop računalo u dlan ruke. Microsoft Office Outlook Mobile na Jack drži poduhvate i male poslovne korisnike povezane u sinkronizacijski raspored kontakata, Internet Explorer Mobile nudi poboljšanu brz i jednostavan web pregled, a zajedno sa Office Mobile povećavaju produktivnost sa sposobnostču za upravljanje Word, Excel i PowerPoint dokumenatima.


Samsung Jack video i mobilne zabave

Za vizualno orijentirani, CV (Stanični Video) iz AT & T daje gledateljima pristup tisućama videoisječaka - vijesti, sport, vrijeme, zabavu i još mnogo toga - koristeći streaming video. Jack također sadrži funkcije kao što su stereo Bluetooth tehnologiju, Windows Media Player 10 Mobile i utor za microSD memorijske kartice za vanjsku pohranu do 16GB podataka.

Što se cijene i dostupnosti tiče Samsung Jack bit če dostupan samo na AT & T mreži a prodavat če se po cijeni od 99$, dok će zainteresirani kupci u Europi morati naći rezervnu mogučnost za kupovinu ovog telefona.

Specifikacije:

General 2G Network: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900
3G Network: HSDPA 850 / 1900 / 2100
Najavljen u maju 2009,
Dimenzije: 117 x 61 x 12,7 mm
Težina: 102,1 g
Displej TFT 65K colors
Veličina: 320 x 240 pixels, 2.4 inches
- Qwerty tipkovnica
Upozorenja na dolazne pozive vibracija, polifone, ringtones
Speakerphone: Da
Memorija imenika: Praktički neograničen broj unosa i polja,
foto poziv:Praktički neograničen
Memorija: Interna 256 MB RAM, 256 MB ROM
Card slot microSD (TransFlash) do 16GB
Data GPRS Class 10 (4 +1 / 3 +2 utora), 32 - 48 kbps
HSCSD: Da
EDGE: Class 10, 236,8 kbps
3G: HSDPA 3,6 Mbps
WLAN: Wi-Fi 802,11 b / g
Bluetooth: Da, v2.0 sa A2DP
Infracrveni port: Ne
USB: Da, v2.0
Kamera 3,15 MP, 2048x1536 piksela
Video: Da
Operativni sistem: Microsoft Windows Mobile 6,1 Standard
CPU 528 MHz procesor
Poruke: SMS, MMS, Email, IM
Browser: WAP 2.0 / XHTML, HTML
GPS: Da, s A-GPS support; AT & T Navigator
Java: Da, MIDP 2.0
- Windows Media Player 10
- Windows Live, Yahoo, AOL
- Adobe Flash Lite
- Microsoft Outlook Mobile
- Pocket Office (Word, Excel, PowerPoint, PDF viewer)
- T9
Baterija Standardna baterija, Li-Ion 1480 mAh
Vrijeme čekanja poziva do 288 h
Vrijeme trajanja poziva: do 7 h

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger