Mobiteli: BlackBerry Curve 8900


Veličina mobitela se drastično promijenila tijekom proteklih nekoliko godina. Nakon pokretanja programa kompaktnih mobilnih telefona, kada inovacija nije mogla proizvoditi više u tom pogledu, funkcionalnost telefona postala važnija što je vidljivo kad vidite na BlackBerry 8900. Velika qwerty tipkovnica i veliki touchscreens počeli su se pojavljivati na mobilnim telefonima zbog adaptacije na Internet i sve više SMS tekstualnih poruka. Ovo izgleda,če se u kombinaciji sa stilom i manjom težinom nastaviti za sada.

BlackBerry pregled

BlackBerry curve 8900 je najnoviji model u seriji BlackBerry curve modela. Ovaj smartphone definitivno izgleda puno bolje od svog prethodnika, više kao BlackBerry Bold samo manji. Novi BlackBerry telefon sadrži 3,2 megapixel digitalnu kamera, izgrađenu GPS antenou, Wi-Fi i visoku razlučivost monitora.

BlacjBerry 8900 multimedijski telefon

Media player, integrirana u BlackBerry softver, uspjela je iznenaditi sve nas. Često je ključno pitanje na ovu vrstu telefona, efikasnost mobilnog telefona. Međutim, medijski plejer je lijepo dizajniran i moći če podržati mnoge formate fajlova. Svi opći audio formati su podržani, uključujući Divx filmove. Ako je media player uključen, možete birati između pet kategorija; glazbe, videozapisa, melodija zvona, slike i glasa dopise. Sve je jasno strukturirano i pronalaženje dostupnih slika nije nikakav problem.

E-mail na vaš smartphone

Internet, e-pošta i BlackBerry su neodvojivi jedni od drugih. Zahvaljujući pushmail podršci, e-mail poruka stigne na isti način kao SMS tekstualna poruka. Na taj način, postoji minimalna opasnost od nestane važna poruka e-pošte. Primjena adrese e-pošte je sasvim dobro sređena. Sve poruke prikazane su zajedno. BlackBerry e-mail račune možete podesiti putem Interneta.


Konfiguracija:
Težina:110g
Dimenzije: 109x60x13.5 mm
Mreža:EDGE, GPRS, GSM, HSCSD
Displej: Color TFT, 65000 colors,sirine 480 x 360 pixels
Povezivanje: Bluetooth v2.0 with A2DP, Wi-Fi (WLAN), miniUSB
Memorija: 16GB, proširiva uz microSD karticu.
Baterija: Li-Ion, vrijeme cekanja poziva/vrijeme poziva: 400 hours/4 hours
Kamera: 3,15Mpix maksimalne rezolucije 2048x1536 pixels, sa auto fokusom i bljeskalicom.

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger