Nokia E52



Nokia je iz svojih pogona objavila dolazak najnovijeg mobitela E serije, Nokia E52. Novi kompaktni mobitel se pridružuje nedavno najavljenim Nokia E75 i Nokia E55 koji spadaju u kategoriju smartfonea. Nova Nokia E52 Mobitel također jednostavno integrira s korporativnog sustava telefonije, djelotvorno nadopunjuju ili zamjenjuju potrebu za desk telefon. Rješenja poput Call Connect - koji se integriraju u Nokia mobilnim uređajima s PBXs iz industrije čiji su predhodnici Cisco i Alcatel dozvoljavaju ljudima da budu dostupni putem jednog broja, pomoć poduzećima koji imaju slabiji smartfone voicemail i kutije za upravljanje i nadzor troškova koje su omogućene kroz značajke kao što je najveći trošak svih razgovora.

"Nokia E52 mobilni telefon je za ljude kojima je potrebna efikasnost u oba njihova dijela života, odnosno u profesionalnom i osobnom životu. Ljudi koji zahtijevaju velike značajke, kao što su nepodmireni telefonski razgovor vremena, glasovne kvalitete i tanki dizajn", rekao je Ilari Nurmi, podpredsjednik Nokie. Nova Nokia E52 telefon slijedi iz uspješne Nokia E51, i bila je projektirana sa sličnim prioritetima. Nokia E52 mobitel se odlikuje u području vrijemena razgovora i glasovne kvalitete s gotovo mjesec dana čekanja i odličnog kvaliteta zvuka, i dodaje značajke poput HSPA, A-GPS sa Nokia Mape i 3,2 Megapixel digitalni fotoaparat.Nokia E52 se također može pohvaliti nadograđenim e-mailom s novim mogućnostima e-mail korisničkog sučelja koje se savršeno integrira s dostupnim Nokia porukama, servis koji podržava vodeće svjetske potrošačke račune e-pošte izravno na svoj uređaju, i Nokijina korporativne opcije e-pošte poput Mail for Exchange i IBM Lotus Notes Traveler. S direktnim pristupom na bilo koji Microsoft Exchange ili IBM Lotus Notes server za e-poštu, poduzeća potencijalno mogu spremiti do trećine svoje operativnih troškova za mobilnu e-poštu i upravljanja osobnim podacima, tako da nema potrebe za dodatnim serverima.

"2008. je velika godina za Nokia E-seriu, s više od 10 milijuna isporučenih mobitela. 2009. je počela veoma dobro, i ovo je naš najbolji kvartal ikada, uz koje je išlo i lansiranje Nokia E75 i E55. Time nastavljamo uvezivanje korporacija i potrošača na e-mail usluge, a samim tim i bolje kupce i operatore, jer cjelokupna rješenja e-pošte iz Nokia postaju jedno od najbolje uvezanih industriskih komponenti ", zaključuje Nurmi. Ispod možete pogledati šta nam to nudi Nokia E52.

KONFIGURACIJA:

Brand: Nokia
Vrsta: E52
Mreža: 3G Phone mreže, EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, HSDPA (3G), HSUPA
Služba: 850, 900, 1800, 1900, 2100
Povezivanje: Bluetooth v2.0 sa A2DP, Wi-Fi (WLAN), USB Yes2.0, MicroUSB, Fax / Data
Glavni zaslon: TFT Color
Zaslon u boji: 16000000 colors
Dimenzije: 2,4 in
Rezolucija: 240 x 320 piksela
Vanjski zaslon: Ne
Memorija: 60MB interne memorije + Vanjske memorije 16GB proširivo sa microSD
Baterija: Standardna baterija, Li-Ion 1500 mAh (BP-4L)
Vrijeme čekanja: 672 sati
Vrijeme razgovora: 8 sati
Melodije zvona: MP3, Polyfone
Fotoaparat: 3,2 Megapixels
Maksimalna rezolucija: 2048x1536 piksela
Digitalni zoom: Ne
Optički zoom: Ne
Auto fokus: Ne
Bljeskalica: Da
Snimanje videa: Da
Poruke: SMS, MMS, T9 text function, E-mail, internet browser.
Zabava: FM radio, Java, Audio eAAC player, MP3, WMA, Video MP4 player
Dodatci: Dodavanje zvona, Organizator, Document viewer (Word, Excel, PowerPoint, PDF), Voice memo, Video poziv.
Ostali dodatci uključuju: 1GB memorije, 3.5mm audio jack, Kamera: Fiksni fokus, digitalni kompas, aGPS, Nokia Maps 3.0, Igre
Težina: 103,5 g.
Dimenzije (V x Š x D): 117x48x10 mm

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger