Samsung B7300

Samsung je iz svojih tvornica najavio izlazak svog novog mobilnog telefona, a radi se o Samsungu B7300. Ovo je telefon koji izgleda kao Samsung S8300, ali nije, zobog toga što je Samsung B7300 mnogo funkcionalni. Iako je kao poput svih UltraTOUCH bez slajda, ipak kao vrsta telefona mnogo lici na Omnia. Kroz Samsung B7300 teče TouchWiz Windows Mobile Operativni Sustav, kao i u tradiciji originalne Samsung i900 Omnia, za razliku od S8300, koji je kao TouchWiz ali samo kao značajka telefona. B7300 zaslon je isti kao onaj na Omnia, a radi se o 3-inch WQVGA TFT touchscreen, izvor navodi rezoluciju od 320 x 400 pixela.

Internet agilnost nije bila na vrhu liste prioriteta kada je projektiran ovaj Samsung telefona, on nema Wi-Fi ili 3G, samo EDGE. Postoji vrsta objašnjenje za ovo - telefon za cijelu China Mobile mrežu imaju tek razvijene 3G mreže.

Od novina koje se pominju tu su tek pokoji dodatak za GPS. Ostatak je prilično standardno - Bluetooth 2.0, microSD utor, FM radio, microUSB port. Kamera je pala kao žrtva na smanjenje troškova,pa je stoga ona ostala samo 3 megapixela , što u suštini odstupa od Omnia, i prilično u odnosu na S8300.

Kao što smo već rekli, to je preuređena Omnia. Dimenzije telefona nisu pretrpjele velike promjene, sa 107,9 x 51,8 x 13 mm i samo preko 100 grama, ipak je nešto manja od Omnie .

Datum izdavanja i cijena još nisu poznati, čak ni da li če doći na naše tržište ili će pak ostati samo na Kineskom tržištu.

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger