Sony Ericsson v630i


 Sony Ericsson je ekskluzivno za Vodafone najavio V630i, 3G glazbeni telefon dizajniran ekskluzivno za Vodafone. Spoj glazbenog playera i mobilnog telefona, V630i koristi svoje 3G mogućnosti kako bi velikom brzinom ponudio glazbu i multimedijske aplikacije.Prvenstveno glazbeni telefon, V630i također s lakoćom koristi i raznovrsne usluge Vodafone livea!, poput video messaginga i video telefonije. Sve u svemu, V630i je dinamičan telefon zabavan za korištenje, a svidjet će se mladim ljubiteljima glazbe u potrazi za slobodom i izborom koji nude najnovije mobilne tehnologije.Na priloženu Memory Stick Micro (M2) memorijsku karticu od 256 MB, V630i može se pohraniti čak 230 pjesama koje će biti uz vas ma gdje krenuli. S telefonom se dobiva stereo slušalica pa se u izvrsnom izboru glazbe može uživati u stereo kvaliteti. „V630i je mobilni telefon koji će ponuditi glazbu, 3G i Vodafone live! još većem broju ljudi,“ izjavio je Jan Wäreby, korporativni izvršni potpredsjednik i direktor prodaje i marketinga Sony Ericssona.

„V630i je ozbiljan glazbeni player i dobro je opremljen kako bi podržao Vodafoneove 3G usluge. Riječ je o uređaju savršenom za uživanje u glazbi u pokretu, video streamingu uživo, super-brzom pretraživanju weba i igranju. Teško ćete naći zabavniji mobilni telefon.“
V630i kombinira svoje 3G mogućnosti sa Sony Ericssonovom inovativnom tehnologijom kako bi zajamčio brze, sadržajne usluge izvrsne audio kvalitete.

"Kombinacija Vodafoneovih naprednih 3G usluga, poput preuzimanja pjesama, sa Sony Ericssonovim znanjem o glazbenim telefonima, donosi vrhunsko korisničko iskustvo," izjavio je Jens Schulte-Bockum, direktor za mobilne telefone u Vodafoneu.V630i sadrži glazbeni player koji podržava preuzimanje svih ključnih formata glazbenih datoteka, pa možete preuzeti glazbu preko PC-a, s nekog od brojnih glazbenih servisa, ili s vlastite CD kolekcije. Jedan je od prvih mobilnih telefona svoje vrste koji dolazi s Memory Stick Micro™ (M2™) memorijskom karticom nove generacije od 256MB, koja osigurava kompaktniju pohranu na mobilnom telefonu.Kvaliteta zvuka V630i je toliko dobra da ćete poželjeti podijeliti glazbu s prijateljima, a MPS-60 prijenosni zvučnici su savršen dodatak glazbi u vašem mobilnom telefonu: samo ih priključite na V630i i pustite glazbu! Ili uživajte u glazbi putem vlastitog Hi-Fi uređaja uz pomoć MPP-60 Music Power Packa, koji mobilni telefon priključuje na Hi-Fi dok se istovremeno puni na postolju.

Image

Za potpuni Hi-Fi kućni doživljaj, isprobajte Kućni audio sustav MDS-70, praktično postolje za mobilni telefon koje se spaja na zvučnike odličnih performansi. Razvili su ga zajednički Sony Corporation i Sony Ericsson pa MDS-70 nudi vrhunsku kvalitetu zvuka zahvaljujući Sony-S Masteru, hi-fi tehnologiji koja daje pun i bogat zvuk svim vrstama proizvoda, od audio sustava u automobilu do TV-a.
Sve u vezi V630i podržava mladenački stil života i dobru zabavu. Sportskog dizajna, dolazi u energično crnoj boji sa zgodnim narančastim naglascima koji ističu direktne tipke, a zvučnik je na stražnjoj strani telefona.

Jednostavnost dizajna je primjenjena i na korisničko sučelje koje omogućava kretanje kroz izbornik s minimalnim brojem pritisaka na tipke. Zahvaljujući posebnoj glazbenoj tipki, u glazbeni player ulazi se jednim pritiskom, bez obzira što radili, a omiljene aplikacije se mogu postaviti na previđene tipke da budu odmah dostupne.

Osim glazbe, V630i nudi i 2 megapikselnu kameru s digitalnim zoomom, e-mail, potpuni HTML preglednik i izuzetno veliki 1.9 inčni zaslon u boji. Poslovne aplikacije uključuju sinkronizaciju s PC-em, softver i alate. A za one koji žele jednostavno telefonirati u pokretu, na raspolaganju je velik izbor Bluetooth slušalica.

Sony Ericsson V630i je UMTS 2100 glazbeni mobilni telefon ekskluzivno za Vodafone grupu, a isporuke su planirane počevši od lipnja za Europu, Srednji Istok, Afriku i Pacifičku Aziju.

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger