Sony Ericsson W960


Sony Ericsson je predstavio novi mobilni uređaj iz serije Walkman. Riječ je o modelu koji spada u kategoriju „najjačeg“ u Walkman seriji i to o uređaju koji nosi oznaku W960. sam dizajn ovog uređaja ne odskače previše od standarda ostalih walkman uređaja (naravno osim onih kliznih) što predstavlja i mali „zamor“ ali ipak ovo je vrlo napredan uređaj sa vrhunskom kvalitetom i mogućnostima. Sony Ericsson W960 opremljen je sa zaslonom veličine 2.6 '' inča koji je osjetljiv na dodir.

Najveća prednost ovog uređaja je interna memorija od 8 Gb, što je za svaku pohvalu s obzirom da konkurencija u osnovnom paketu daje vrlo malo memorije, a ovo je uistinu velik napredak tako da ćete moći bez problema pohranjivati brdo glazbe i video snimaka.

Telefon ima ugrađenu digitalni kameru rezolucije 3.2 MP (megapiksela), a najveća rezolucija fotografija je 2048 x 1536 piksela sa autofokusom, što će omogućiti izradu vrlo dobrih fotografija kao i nešto „slabiji“ pravi digitalni fotoaparati

Od ostalih karakteristika treba spomenuti i bežičnu mrežu Wi-Fi (802.11 b/g), Bluetooth i USB povezivanje, FM radio te TrackID funkciju. Dodatne specifikacije možete vidjeti u donjoj tabeli.

0 komentari:

Designed by Posicionamiento Web | Bloggerized by GosuBlogger | Blue Business Blogger